Κακοκαιρία Cassandra Αιτωλοακαρνανία Θλίψη για τον χαμό του φύλακα επιχείρησης πίσσας

Κακοκαιρία Cassandra Αιτωλοακαρνανία Θλίψη για τον χαμό του φύλακα επιχείρησης πίσσας

Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος φύλακας επιχείρησης παρασκευής πίσσας στην Αιτωλοακαρνανία, που είχε δηλωθεί αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία «Cassandra». Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε απόσταση 6-7 χιλιομέτρων από το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος. Εικάζεται ότι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, ο οποίος υπερχείλισε.

Όπως ανέφερε ο δίδυμος αδερφός του στην ΕΡΤNEWS, ο άνδρας επικοινώνησε νωρίς το πρωί με συνάδελφό του, ενημερώνοντάς τον για τις κακές καιρικές συνθήκες και την υπερχείλιση του χειμάρρου, αλλά έκτοτε δεν είχε άλλη επαφή και το κινητό του παρέμενε κλειστό.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές του Στράτου, της Λεπενούς και του Καστρακίου στο Αγρίνιο, καθώς επίσης στο Ρίβιο, στη Μαλεσιάδα, στους Αμοργιανούς, στην Πετρώνα και στο Μπαμπαλιό. Μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας εργάζονται ακατάπαυστα για την απομάκρυνση των φερτών υλικών, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τέσσερις κλήσεις για απάντληση υδάτων.

Πηγή: naftemporiki.gr