Καταδίκη 64χρονου για βιντεοσκόπηση 18χρονης σε τρένο

Καταδίκη 64χρονου για βιντεοσκόπηση 18χρονης σε τρένο

Μια 18χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι ένας 64χρονος την βιντεοσκοπούσε εν ώρα ταξιδιού στο τρένο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του μήνα και η νεαρή κοπέλα ενημερώθηκε για την κατάσταση από άλλη επιβάτιδα, η οποία είχε αντιληφθεί την ενέργεια του 64χρονου.

Αφού κλήθηκε ο ελεγκτής, η κοπέλα του ζήτησε να ελέγξει το κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου. Στη διάρκεια της έρευνας, ανακαλύφθηκαν 7 με 8 βίντεο που εστίαζαν στο στήθος και στο πρόσωπό της. Ο κατηγορούμενος, που προέρχεται από το Πακιστάν, επιχείρησε να διαγράψει τα βίντεο από το κινητό του, προσπαθώντας να τα μεταφέρει στον “κάδο απορριμμάτων”, όταν διαπίστωσε ότι οι γυναίκες μιλούσαν για την πράξη του.

Με την άφιξη της αμαξοστοιχίας στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, η Αστυνομία ενημερώθηκε, και ακολούθως ο άντρας συνελήφθη. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον βρήκε ένοχο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με αναστολή 3 ετών.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν είχε βιντεοσκοπήσει την κοπέλα, αλλά απλώς κατέγραφε το βαγόνι και τα τοπία της διαδρομής.

Πηγή: naftemporiki.gr