Συλλήψεις για βιασμό και ληστεία στη Θεσσαλονίκη

Δικογραφία σχηματίστηκε στη Θεσσαλονίκη για βιασμό, ληστεία και παραβίαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Οι αρμόδιες αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν δύο άνδρες, έναν 43χρονο Έλληνα και έναν 33χρονο αλλοδαπό, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, μαζί με περιπολικό της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, πραγματοποίησαν τις συλλήψεις. Αυτό συνέβη έπειτα από καταγγελία που υποβλήθηκε από έναν 23χρονο Έλληνα. Ο καταγγέλλων δήλωσε ότι οι δύο άνδρες, με τη βοήθεια ενός συνεργού τους, τον εξανάγκασαν υπό την απειλή βίας να εισέλθει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης. Εκεί, τον κακοποίησαν σωματικά, βιντεοσκοπώντας τις πράξεις τους και αναρτώντας το υλικό στο διαδίκτυο.

Μετά την κακοποίηση, οι δράστες αφαίρεσαν από τον 23χρονο προσωπικά αντικείμενα, όπως ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές κάρτες, ρολόι και χρηματικό ποσό. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση, και οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένονται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: newsbomb.gr