Ενα κοριτσάκι 8,5 ετών πιθανότατα από την Αμαλιάδα, νοσηλεύεται στην κλινική Covid της Παιδιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Όπως τόνισε στο “patrisnews” o καθηγητής Παιδιατρικής της Κλινικής στο Νοσοκομείο Ρίου, Γαβριήλ Δημητρίου, το παιδί εμφάνισε πυρετό και κάποια συμπτώματα στοματίτιδας, η γενικότερη κατάσταση της υγείας του όμως δεν είναι ανησυχητική. Η οικογένειά του ήταν αρνητική στον κορωνοϊό, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή της εισαγωγής του στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αποσωληνώθηκε σήμερα το βρέφος της 23χρονης από τη Δυτική Αχαΐα η οποία νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της Πάτρας. Έγινε πρόωρος τοκετός και το βρέφος νοσηλεύεται στο Τμήμα των πρόωρων ενώ το μοριακό τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε, βγήκε αρνητικό.

Στην παιδιατρική κλινική  νοσηλεύεται επίσης, με κορωνοϊό μια 13χρονη από τη Ναύπακτο και δύο βρέφη περίπου 4 μηνών. Στη ΜΕΘ Παίδων εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 15χρονη από το Αγρίνιο με επιπλοκές στην καρδιά η οποία πριν τρεις σχεδόν μήνες είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Πηγή: patrastimes.gr