ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ RAPID TEST ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΗΣ ΠΕΜΤΗΣ ΣΤΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες υγείας της Δυτικής Ελλάδος και ιδιαίτερα της Αχαΐας, μετά τη νέα αλματώδη αύξηση κρουσμάτων κορονοιού που σημειώθηκε στην περιοχή το τελευταίο 24ωρο.

Στον απόηχο της ειδικής αναφοράς του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων στο νομό και την ανησυχία που προκαλεί σε ανώτατο επίπεδο το ιικό φορτίο, το πρωί της Παρασκευής ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετέχουν αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος, εκπρόσωπος του σώματος επιθεώρησης εργασίας εκπρόσωπος της διεύθυνσης ανάπτυξης και εκπρόσωπος της διεύθυνσης δημόσιας υγείας καθώς και στέλεχος της ανεξάρτητης αρχής διαφθοράς.

Στη σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης θα συμμετάσχει και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. Στη διάρκεια αυτής θα εξεταστούν οι τρόποι αυστηροποίησης των ελέγχων την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή, για την αντιμετώπιση φαινομένων συνωστισμού που παρατηρούνται ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα Και δη στην πόλη της Πάτρας

Πηγή: patrastimes.gr