Σωρεία ερωτηματικών προκαλεί ο τρόπος αντιμετώπισης των 70 παιδιών με σοβαρότατες αναπηρίες που φιλοξενούνται στην “Κιβωτό της Αγάπης” και στους εργαζόμενους εκεί, καθώς πριν την εμφάνιση των κρουσμάτων κορονοϊού, η διοίκηση είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και μέσα από αλλεπάλληλα διαβήματα ζητούσε απο κάθε αρμόδιο να  ενταχθεί η δομή σε αυτές που πρέπει να προηγηθούν ως προς τον εμβολιασμό.

Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα κανείς δεν μπήκε τον κόπο να εμβολιάσει τους τρόφιμους και το προσωπικό, με αποτέλεσμα να μετρά τα τελευταία εικοσιτετράωρα 16 κρούσματα εκ των οποίων τα 10 είναι παιδιά και τα 6 εργαζόμενοι. Υπο διερεύνηση είναι άλλες 7 περιπτώσεις παιδιών τα οποία έχουν εμφανίσει συμπτώματα.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου “Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο” στον MAX FM η πρόεδρος  του Δ.Σ. στην Κιβωτό της Αγάπης Κατερινα Νικολάου, προσθέτοντας ότι από το ίδρυμα έχει από την πρώτη στιγμή τηρηθεί πιστά το πρωτόκολλο, αλλά αυτό όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Πηγή: patrastimes.gr