Συναγερμός έχει σημάνει σε υγειονομικές αρχές αλλά και στην αστυνομία στην περιοχή της Ναυπακτίας, μετά από πληροφορίες πως αστυνομικός έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, στο αρχικό τεστ που έχει κάνει.

Πρόκειται για νεαρό αστυνομικό που υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία και αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει αναστάτωση σύμφωνα με πληροφορίες, μιας και φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με πολλούς πολίτες αλλά και συναδέλφους του.

Να σημειωθεί πως για την συγκεκριμένη περίπτωση αναμένεται επιβεβαίωση, ώστε να αναλάβει ο ΕΟΔΥ την διαδικασία ιχνηλατήσεων αλλά και λήψεις μέτρων στην υπηρεσία όπου ο αστυνομικός υπηρετεί.
To Nafpaktianews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο Ένωσης αστυνομικών Αιτωλίας κ. Τέγα ο οποίος μας επιβεβαίωσε το περιστατικό και ζητά από τον ΕΟΔΥ να προχωρήσει σε ελέγχους σε όλο το προσωπικό του ΑΤ Ναυπάκτου και της τροχαίας καθώς και όσα άτομα έχουν έρθει σε επαφή με τον αστυνομικό που αρχικά βρέθηκε θετικός να μπουν προληπτικά σε καραντίνα εώς ότου βγουν τα αποτελέσματα. Επίσης η Ένωση αστυνομικών Αιτωλίας ζητά να γίνει γενική απολύμανση σε όλο το κτίριο.

με πληροφορίες από το agriniopress.gr

Πηγή: patrastimes.gr