Ποτά, μουσικές από DJ, χορός και πλήθος νεαρών το βράδυ της Κυριακής (25.04) στο κέντρο του Βόλου. Τα κορονοπάρτι καλά κρατούν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, αφού περισσότερα από 150 άτομα και χθες το βράδυ διασκέδαζαν υπό τους ήχους μουσικής που προέρχεται από τα μεγάφωνα ενός αυτοκινήτου, στον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ενοχλημένοι αφού προσπαθούν με διάφορους τρόπους να σταματήσουν τα βραδινά καθημερινά πάρτι των νεαρών. Η Αστυνομία δεν ανταποκρίνεται στις οχλήσεις τους, αφού δεν είναι σε θέση να διαλύσει τα κορονοπάρτι αναφέρει το “thenewspaper.gr”.

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον συνωστισμό, ειδικά σε μία περιοχή όπως ο Βόλος, που βρίσκεται ακόμα στο βαθύ κόκκινο εξαιτίας του κορονοϊού, μία εβδομάδα πριν το άνοιγμα της εστίασης.

screen-11.48.27[26.04.2021]

Να σημειωθεί οτι σε προηγούμενους πρωταγωνιστές αντίστοιχων κορονοπάρτι στην καρδιά του Βόλου επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και για παράβαση των υγειονομικών διατάξεων. Σύμφωνα με πληροφορίες και χθες ρομά από το Αλιβέρι έπαιζαν μουσική στο κορονοπάρτι της Τάκη Οικονομάκη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Πάντως, οι περίοικοι τις προηγούμενες βραδιές επιστράτευσαν όλη τη φαντασία τους για την αντιμετώπιση του φαινομένου, αφού έριξαν μέχρι και κουβάδες με νερό στους νεαρούς για να τους απομακρύνουν.

Πηγή: patrastimes.gr