Απειλές κατά της ζωής του Ντόναλντ Τραμπ από το Ιράν και οι αντιδράσεις του

Απειλές κατά της ζωής του Ντόναλντ Τραμπ από το Ιράν και οι αντιδράσεις του

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζει ότι δέχεται σοβαρές απειλές κατά της ζωής του από το Ιράν. Σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), αναφέρει ότι έχουν ήδη γίνει κινήσεις από την πλευρά του Ιράν που δεν απέφεραν αποτέλεσμα, προειδοποιώντας ότι ενδέχεται να υπάρξουν νέες απόπειρες. «Δεν είναι καλή κατάσταση για κανέναν. Ολόκληρος ο στρατός των ΗΠΑ παρακολουθεί και περιμένει», δήλωσε.

Στην ίδια ανάρτηση, ευχαριστεί το Κογκρέσο για την ομόφωνη έγκριση επιπλέον χρημάτων για τις Μυστικές Υπηρεσίες, σημειώνοντας ότι αυτή η υποστήριξη ήρθε με μηδενικές αρνητικές ψήφους. «Χαίρομαι που βλέπω Ρεπουμπλικανούς και Δημοκρατικούς να συμφωνούν σε κάτι», προσθέτει.

Από την πλευρά της, η ιρανική αντιπροσωπεία στις ΗΠΑ απέρριψε τους ισχυρισμούς του Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τους «αβάσιμους και κακόβουλους», όπως μεταδίδουν τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης. Αποκαλύπτεται επίσης ότι ο Τραμπ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι απέρριπτε τις ενημερώσεις των μυστικών υπηρεσιών προκειμένου να αποφύγει την κατηγορία της διαρροής πληροφοριών.

«Είμαι περιτριγυρισμένος από περισσότερους άνδρες, όπλα και όπλα από ότι έχω δει ποτέ πριν», καταλήγει, καλώντας σε προσοχή.

Πηγή: naftemporiki.gr