Δολοφονικές Απόπειρες και Αποτυχίες στην Υποστήριξη της Ουκρανίας

Δολοφονικές Απόπειρες και Αποτυχίες στην Υποστήριξη της Ουκρανίας

Ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ, 58 ετών, συνελήφθη τη Κυριακή για μια νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα. Πέρυσι, δημοσίευσε ένα βιβλίο 291 σελίδων, στο οποίο καταθέτει τις απόψεις του για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την απογοήτευσή του σχετικά με την κατάσταση, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η νίκη απέναντι στη Ρωσία είναι ανέφικτη.

Το βιβλίο τιτλοφορείται “Ukraine’s Unwinnable War: The Fatal Flaw of Democracy, World Abandonment and the Global Citizen-Taiwan, Afghanistan, North Korea and the end of Humanity” και κυκλοφόρησε χωρίς αναφορά σε εκδότη στο Amazon. Περιλαμβάνει επίσης αναφορές στην κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν και την πολιτική κατάσταση στην Ταϊβάν, η οποία αντιμετωπίζει στρατιωτικές απειλές από την Κίνα.

Ο Ρουθ αφηγείται τις προσπάθειές του να συμμετάσχει στον πόλεμο ταξιδεύοντας στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας, όπου απορρίφθηκε λόγω της έλλειψης στρατιωτικής εμπειρίας. Αντί αυτού, επιχείρησε να στρατολογήσει εθελοντές στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο, αλλά η ενέργειά του αυτή διακόπηκε από την αστυνομία. Στη συνέχεια, πέρασε μήνες διαμαρτυρόμενος σε διάφορες τοποθεσίες στην Ουκρανία, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, ανέφερε ότι υπήρξε μέλος μιας ομάδας διεθνών μηχανικών που εργάστηκε για την κατασκευή drones για τον ουκρανικό στρατό, η οποία ωστόσο δεν είχε επιτυχία.

Πηγή: newsbomb.gr