Ένας άνδρας παραδέχεται τους βιασμούς της συζύγου του στο δικαστήριο

Ένας άνδρας παραδέχεται τους βιασμούς της συζύγου του στο δικαστήριο

Ο Ντομινίκ Πελικό, 71 ετών, παραδέχθηκε την ενοχή του για τους μαζικούς βιασμούς της συζύγου του, Ζιζέλ Πελικό, κατά τη διάρκεια της δίκης του σε γαλλικό δικαστήριο. «Είμαι βιαστής όπως και οι υπόλοιποι σε αυτήν την αίθουσα», δήλωσε, αναφερόμενος στους 50 συγκατηγορούμενούς του. Ο Πελικό κατηγορείται ότι νάρκωνε τη σύζυγό του για να τη βιάσει, μαζί με δεκάδες άλλους άνδρες που γνώριζε μέσω διαδικτύου.

Καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου στη Βοκλύζ, δήλωσε: «Η σύζυγός μου δεν το άξιζε αυτό». Θεωρώντας τη δυσκολία των στιγμών, ξέσπασε σε δάκρυα, αποκαλύπτοντας ότι είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία και είχε και ο ίδιος βιώσει καταστάσεις κακοποίησης. Επιπλέον, ζήτησε συγχώρεση από την οικογένειά του, λέγοντας: «Είμαι ένοχος… Αγωνίζομαι να ζητήσω συγγνώμη, αν και είναι ασυγχώρητο».

Η Ζιζέλ Πελικό, που βρισκόταν στο ακροατήριο, σχόλιασε: «Είναι δύσκολο να ακούω αυτά που μόλις είπε». Μετά από μια εβδομάδα απουσίας λόγω υγείας, ο Πελικό επέστρεψε στο δικαστήριο, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει σε λεπτομερή κατάθεση σχετικά με τις πράξεις του. Η μαρτυρία του θεωρείται κρίσιμης σημασίας για τους άλλους κατηγορούμενους, οι οποίοι κυμαίνονται σε ηλικία από 26 έως 74 ετών.

Πηγή: naftemporiki.gr