Η Κάμαλα Χάρις προσπαθεί να συνδεθεί με τους Αμερικανούς ψηφοφόρους μέσω της προσωπικής της ιστορίας

Η Κάμαλα Χάρις προσπαθεί να συνδεθεί με τους Αμερικανούς ψηφοφόρους μέσω της προσωπικής της ιστορίας

Η Κάμαλα Χάρις, που σήμερα γιορτάζει τα 60α γενέθλιά της, βρίσκεται σε μία προσπάθεια να γίνει πιο γνωστή και προσιτή στους Αμερικανούς πολίτες. Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως αντιπρόεδρος, δεν κατάφερε να συνδεθεί άμεσα με το κοινό. Μετά την αποχώρηση του Μπάιντεν από την κούρσα, επιχειρεί να κλείσει αυτήν την “απόσταση” που την χώριζε από τους ψηφοφόρους.

Για να το επιτύχει αυτό, εστιάζει στην προβολή της προσωπικής της ζωής και των χομπίων της. Σε πρόσφατες συνεντεύξεις, αποκάλυψε λεπτομέρειες από την παιδική της ηλικία, μοιράστηκε ότι συλλέγει βινύλια μαζί με τον θετό γιο της και εξέφρασε την αγάπη της για τη Formula 1. Αυτές οι προσωπικές ιστορίες φαίνεται ότι την βοηθούν να προσεγγίσει μερικές από τις αναγκαίες συνδέσεις με τους ψηφοφόρους.

Εξέπληξε πολλούς όταν ανέφερε ότι κατέχει όπλο, συγκεκριμένα ένα Glock, αν και υποστηρίζει ότι η οπλοκατοχή θα πρέπει να συνοδεύεται από αυστηρούς περιορισμούς. Η ανεξέλεγκτη πρόσβαση στα όπλα αποτελεί για την Χάρις μία από τις κύριες αιτίες των συχνών επιθέσεων σε δημόσιους χώρους. Ωστόσο, δεν προτείνει την απόλυτη απαγόρευση της οπλοκατοχής για ενήλικες.

Από την άλλη, οι επιθέσεις που δέχεται από τον Ντόναλντ Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους, οι οποίοι την αποκαλούν «αυστηρή εισαγγελέα» ή «τρελή κομμουνίστρια», δεν κάνουν την προσπάθειά της πιο εύκολη. Σημαντική πρόκληση είναι το γεγονός ότι πάνω από το 25% των ψηφοφόρων της Gen Z δήλωσαν ότι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για εκείνη, κάτι που υπογραμμίζει την ανάγκη της Χάρις να ενισχύσει την παρουσία της δημόσια.

Παρά το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι φαίνεται να γνωρίζουν περισσότερα για τον Ντόναλντ Τραμπ, η Χάρις αναγνωρίζει τη σημασία του να αισθάνονται οι πολίτες ότι έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο που γνωρίζουν. Η αποδοχή και η σύνδεση με τον κόσμο θα είναι κρίσιμες για την καμπάνια της καθώς προχωρά προς τις επόμενες εκλογές.

Πηγή: naftemporiki.gr