Η Τέιλορ Σουίφτ στο Μαϊάμι και η υποστήριξη για την εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις

Η Τέιλορ Σουίφτ στο Μαϊάμι και η υποστήριξη για την εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις

Η Τέιλορ Σουίφτ, διάσημη ποπ σταρ και υποστηρίκτρια της Κάμαλα Χάρις, θα πραγματοποιήσει τρεις συναυλίες στο Μαϊάμι αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι Δημοκρατικοί της Φλόριντα έχουν ετοιμαστεί για τις εκδηλώσεις αυτές, συνεργαζόμενοι με την ομάδα Swifties for Kamala. Σκοπός τους είναι να διοργανώσουν πάρτι, ενημερώσεις σε εθνικό επίπεδο και τηλεφωνικές ερευνες.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει επίσης μηνύματα που σχετίζονται με τραγούδια της Σουίφτ, όπως «Ξέρω μέρη που μπορείτε να ψηφίσετε» και «Πώς να εκλεγεί το κορίτσι». Οι εθελοντές θα δημιουργήσουν τα γνωστά βραχιόλια φιλίας, τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των θαυμαστών της καλλιτέχνιδας. Αυτή η δράση ονομάζεται «Eras Tour (έκδοση GOTV)».

Η Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών συμμετέχει με ένα νέο φίλτρο Snapchat, που προωθεί τη ψήφο με μηνύματα όπως «In My Voting Era» και «Be fearless for ____». Οι χρήστες μπορούν να συμπληρώνουν το κενό με λέξεις όπως «Ισότητα», «Αναπαραγωγικά δικαιώματα» ή «Δράση για το κλίμα», κατευθύνοντάς τους σε έναν σύνδεσμο προς το IWillVote.com.

Ακόμα, το DNC έχει τοποθετήσει διαφημιστικές πινακίδες γύρω από τη περιοχή των συναυλιών, που φέρουν τη Χάρις και προτροπές όπως: «Καλώς ήρθατε στην εποχή της ψήφου σας! Πηγαίνετε γρήγορα στις κάλπες και ψηφίστε τους Δημοκρατικούς». Παρά τις προσπάθειες των Δημοκρατικών, δε φαίνεται ότι η Σουίφτ σκοπεύει να κάνει κάποια πολιτική δήλωση κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Μαϊάμι.

Πηγή: naftemporiki.gr