Σκάνδαλο στον κόσμο της μόδας με την απόπειρα φωτογράφησης κάτω από φούστες και σοβαρές κατηγορίες για βιασμό

Σκάνδαλο στον κόσμο της μόδας με την απόπειρα φωτογράφησης κάτω από φούστες και σοβαρές κατηγορίες για βιασμό

Δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που αποδεικνύει την προσπάθεια του Ντιμινίκ Πελικό να τραβήξει φωτογραφία κάτω από τη φούστα μιας ανυποψίαστης γυναίκας. Το εν λόγω βίντεο, το οποίο δημοσίευσε το Paris Match, καταγράφει τη στιγμή που ο Πελικό πλησιάζει την γυναίκα με την κάμερα, καθώς και τη στιγμή της σύλληψής του από τις αρχές στη Γαλλία.

Το περιστατικό συνέβη το 2020 και αποτέλεσε την αφετηρία για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα σχετικά με τον βιασμό της συζύγου του. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται ότι για χρόνια νάρκωνε τη σύζυγό του και τη βίαζε, ή και προσκαλούσε αγνώστους να την βιάσουν μέσα στο σπίτι τους.

Η Ζιζέλ Πελικό, σύζυγος του Ντιμινίκ, περιέγραψε την τρόμο που βίωσε όταν ενημερώθηκε από την αστυνομία για τη δράση του συζύγου της. Επιπλέον, σχετικά με την υπόθεση της Αβινιόν, κατηγορούνται και άλλοι 51 άνδρες.

Η δίκη για τους βιασμούς διακόπηκε για τη Δευτέρα, εξαιτίας της ανάρρωσης του βασικού κατηγορουμένου, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω πόνων στην κοιλιακή χώρα.

Πηγή: newsbomb.gr