Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, κατηγορεί την κυβέρνηση γιατί ενώ μέχρι χθες «ισχυριζόταν πως διαχειρίζεται αποτελεσματικά το ζήτημα των εκκρεμών συντάξεων, αποφάσισε να τις δώσει σε ιδιώτη ώστε να κάνει την εκκαθάριση».

Ο κ. Χατζηδάκης μάλιστα, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης,  «χαρακτήρισε το ζήτημα των 400.000, περίπου, εκκρεμών συντάξεων ως “ μια νέα ΔΕΗ” γι’ αυτόν. Πράγματι είναι τέτοιου επιπέδου η μπίζνα με την οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για άλλη μια φορά δίνει ένα ακόμα “ δωράκι” στους ιδιώτες». Το ΜέΡΑ 25 θέτει στην συνέχεια το ερώτημα:

«Θα αναλάβει όμως ο κ. Μητσοτάκης και το υπουργείο Εργασίας έστω και τώρα την ευθύνη για την μέχρι σήμερα αποτυχία του επιτελικού τους κράτους; Ή απλώς η αναποτελεσματικότητα για άλλη μια φορά ήταν μέρος του σχεδίου ώστε η ολιγαρχία να πάρει τη μερίδα της;».

Καταλήγοντας, ο κ. Κριθαρίδης στη δήλωσή του τονίζει, ότι «σε κάθε περίπτωση αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη παραδίδει σε ιδιώτες ακόμα και την εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων μήπως να παραδώσει σε αυτούς ακόμα και λειτουργία του Μαξίμου; Ή το έχει ήδη κάνει;».

Πηγή: patrastimes.gr