Εκατοντάδες μηνύματα στήριξης δέχθηκε σήμερα η Λίντα Εβαντζελίστα, μετά την αποκάλυψή της ότι απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας επειδή μία επέμβαση την έχει αφήσει «παραμορφωμένη».

Το 56χρονο supermodel, με ανάρτησή της στο Instagram με τίτλο «The Truth, My Story» (Η Αλήθεια, Η Ιστορία Μου) εξήγησε ότι είχε υποβληθεί σε διαδικασία μείωσης λίπους CoolSculpting πριν από πέντε χρόνια, η οποία την έχει αφήσει «μόνιμα παραμορφωμένη».

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Λίντα Εβαντζελίστα 2017
Η Λίντα Εβαντζελίστα το 2017

«Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που με έκανε να υποφέρω τα τελευταία πέντε χρόνια» έγραψε η Λίντα Εβαντζελίστα στο Instagram.

Συνέχισε: «Για τους θαυμαστές μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των μοντέλων στην ηλικία μου συνεχίζεται κανονικά, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία του Zeltiq CoolSculpting, η οποία έκανε το αντίθετο από ό,τι είχε υποσχεθεί»

Η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε ότι η διαδικασία “αύξησε αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε παραμορφωμένη”.

«Ακόμη και έπειτα από δυο επίπονες, ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις που έκανα για να διορθώσω την κατάσταση. Έγινα αυτό που τα media περιγράφουν… “ αγνώριστη”» τόνισε στην ανάρτησή της.

Λίντα Εβαντζελίστα 1990
Η Λίντα Εβαντζελίστα το 1990

Η Λίντα Εβαντζελίστα, η οποία ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα supermodels της δεκαετίας του 1990, αποκάλυψε ακόμη ότι δίνει μάχη με την κατάθλιψη.

«Έχω αναπτύξει παράδοξη λιπώδη υπερπλασία ή PAH, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν ενημερώθηκα πριν από τις επεμβάσεις» ανέφερε.

«H PAH όχι μόνο κατέστρεψε τον τρόπο βιοπορισμού μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα επίπεδα αυτοεκτίμησης. Στην πορεία, έχω γίνει αντικοινωνική.

Με αυτήν την αγωγή, προχωράω για να απαλλαγώ από τη ντροπή και δημοσιοποιώ με την ιστορία μου. «Έχω κουραστεί να ζω έτσι. Θα ήθελα να βγαίνω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια με τον εαυτό μου» καταλήγει στην ανάρτησή της η Λίντα Εβαντζελίστα.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Τα μηνύματα στήριξης στη Λίντα Εβαντζελίστα

Η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ και η Κρίστι Τέρλινγκτον που μαζί με τη Λίντα Εβαντζελίστα, έγραψαν Ιστορία στο χώρο του modelling, έσπευσαν να υποστηρίξουν την συνάδελφό τους και να την αποθεώσουν για το θάρρος της.

Δείτε τα Stories των Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ και Κρίστι Τέρλινγκτον:

Πηγή: patrastimes.gr