Απόρθητα είναι τα διόδια των Εθνικών Οδών ανά τη χώρα, με τους άνδρες της Τροχαίας να διενεργούν συνεχείς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων του ισχύοντος lockdown.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα διόδια των Αφιδνών όπου η αστυνομική παρουσία είναι έντονη και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Το “NewsAuto” βρέθηκε και πάλι στο σημείο και συνομίλησε με τους άνδρες της Τροχαίας. Οι τελευταίοι κατέστησαν σαφές πως οι οδηγοί που εισέρχονται και εξέρχονται στην/από την Αθήνα είναι απόλυτα πειθαρχημένοι φέροντας μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης.

«Όλοι οι άνθρωποι που διέρχονται από τα διόδια είναι επαγγελματίες και στην συντριπτική τους πλειονότητα απλά επιθυμούν να μετακινηθούν στον χώρο εργασίας τους», διευκρινίζουν χαρακτηριστικά στο “NewsAuto” οι άνδρες που επιχειρούν στο σημείο.

«Σπάνια βεβαιώνουμε κάποιο πρόστιμο για παραβίαση του lockdown», προσθέτουν.

Υπενθυμίζεται πως οι έλεγχοι της Τροχαίας διενεργούνται στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς της νόσου COVID-19, η οποία μέχρι και την τελευταία ενημέρωση (Τετάρτη, 25/11) έχει στοιχίσει τη ζωή 1902 συνανθρώπων μας.

Σημειωτέον ότι το πρόστιμο για όσους «σπάνε» το lockdown ανέρχεται σε 300 ευρώ.

Πηγή: patrastimes.gr