Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε ο διαπληκτισμός μιας γυναίκας που εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο με δύο αδέλφια για μια θέση στάθμευσης, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο σύζυγός της που είναι αστυνομικός ζήτησε εξηγήσεις από τα αδέλφια, αλλά εκείνα τον μαχαίρωσαν!

Ο αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε καθώς τα τραύματα που υπέστη στην κοιλιακή χώρα, κάτω από τα πλευρά και τον αριστερό μηρό ήταν επιπόλαια. Στην κατάθεση που έδωσε στους συναδέλφους του της Ασφάλειας, υποστήριξε ότι οι δύο Έλληνες τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα και ο ένας τον τραυμάτισε με αυτό.

Οι δράστες συνελήφθησαν και ισχυρίστηκαν ότι πρώτος τους επιτέθηκε ο αστυνομικός και έριξε στο έδαφος τον έναν, ο οποίος βρήκε πεσμένο τυχαία ένα μαχαίρι και το χρησιμοποίησε για να αμυνθεί. Οι εξηγήσεις τους δεν έπεισαν τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικείου Ρόδου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

Πηγή: patrastimes.gr