Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει από το απόγευμα της Κυριακής ο Τάκης Καζάνης ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά με την μηχανή του σε τροχαίο στο ύψος του Δρεπάνου.

Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σε ανάρτησή της η Μαρία Ρήγα, αδελφή του Προέδρου του Σωματείου Κωφών Ανδρέα Ρήγα, γράφει:

“Είχαμε ενημέρωση από τους γιατρούς για την πορεία του Τάκη μας, είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα, απλά δεν έπρεπε να μείνει πολλές ώρες εκτός χειρουργείου στο κεφάλι, λόγο σοβαρής έλλειψης οξυγόνου και τα χτυπήματα πολλά, έπρεπε πρώτα να χειρουργηθει στη καρδιά, το μόσχευμα άργησε 2 ώρες να έρθει από Αθήνα κ αυτή η αργοπορία μας κάνει να περιμένουμε να δώσει μια μικρή βελτίωση! Τάκηηηηηηη βάλε τα δυνατά σου να βγεις νικητής όπως ήσουν και στη ζωή λεβεντακο μου, σε παρακαλάμε βάλε όλες τις δυνάμεις σου να βγεις από εκεί μέσα, πάλεψε αγόρι μου γλυκό η μανούλα σου έξω από την πόρτα της εντατικής ζωντανή νεκρή, μην της κάνεις τέτοιο κακό αγάπη μου, ένα σ έχει πάλεψε μωρό μου! Τάκη οι φίλοι σου σε περιμένουν όλοι, μερικοί ήταν έξω από την πόρτα την εντατικής, είμαστε πάρα πολλοί εμείς που σε αγαπάμε και σου ζητάμε να παλέψεις δυνατά Ψυχάρα!”

Πηγή: patrastimes.gr