Μία « Λυρική βραδιά» αντάξια της ενότητας που αυτή πρέσβευε, είχε την τύχη να απολαύσει το βράδυ της Παρασκευής (χθες), στο Ρωμαϊκο Ωδείο, το κοινό της πόλης.
Με την χθεσινοβράδινη συναυλία ολοκληρώθηκε η αντίστοιχη ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ , αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και την «υποχρέωση» στον θεσμό, να προσφέρει στο εγγύς μέλλον σε μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών, μία ανάλογη συναυλία.

Το βράδυ της Παρασκευής, το Ρωμαϊκό Ωδείο πλημμύρισε από μοναδικές αποδόσεις γνωστών και αγαπημένων έργων του λυρικού ρεπερτορίου. Οι ερμηνείες της Βασιλικής Καραγιάννη – σοπράνο ,της Μίνας Πολυχρόνου – σοπράνο, του Αντώνη Κορωναίου – τενόρος, του Χάρη Ανδριανού – βαρύτονος, του Σταμάτη Μπερή – τενόρος , της Ειρήνης Καράγιαννη – μέτζο σοπράνο , της Μαριάννας Μεσσαλά – σοπράνο (εξτρά συμμετοχή) με τον Δημήτρη Γιάκα στο πιάνο, θα μείνουν για καιρό χαραγμένες στις μνήμες όσων βρέθηκαν στις εξέδρες του Ρωμαϊκού Ωδείου .
Την χθεσινή συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, ενώ για την ενότητα της «Λυρικής Βραδιάς» προλόγισε το μέλος του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων Χριστίνα Κλωνιζάκη.

Πηγή: patrastimes.gr