Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ στη Σύρο για τα επεισόδια που προκάλεσε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο.

Ο 27χρονος αμυντικός δεν είναι παρών στη δίκη. Εκπροσωπείται από Έλληνα δικηγόρο, ενώ στη Σύρο βρίσκεται κι ο πατέρας του.

Ο πρώτος που κατέθεσε στη δίκη ήταν ο αστυνομικός που βρέθηκε στο επεισόδιο, τονίζοντας ότι δεν κατάλαβε τον τραυματισμό της αδερφής του Μαγκουάιρ, ενώ στη συνέχεια ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή υποστήριξε ότι δύο άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία χρησιμοποίησαν αιχμηρό αντικείμενο τραυματίζοντας την αδελφή του Μαγκουάιρ, η οποία έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια ειδοποίησαν τον οδηγό του βαν που είχαν στην κατοχή τους, όμως αντί για το νοσοκομείο κατευθύνθηκε απευθείας στο αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του δικαστηρίου, ο Μαγκουάιρ, όταν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ πλούσιος, μπορώ να σας προσφέρω χρήματα. Θα σας δώσω χρήματα, σας παρακαλώ αφήστε μας να φύγουμε».

Πηγή: patrastimes.gr