Όσο κι αν πάλιωσε, εξακολουθεί να… πιάνει το κόλπο των επιτήδειων που συστήνονται ως τεχνικοί της ΔΕΗ σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους και τους πείθουν να συγκεντρώσουν μετρητά και τιμαλφή, επειδή τάχα το σπίτι τους κινδυνεύει από πυρκαγιά.

Ένα ακόμη θύμα τους ήταν μια 80χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας στη Μακρακώμη εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής ένας άγνωστος που προσποιήθηκε τον τεχνικό, της είπε ότι υπάρχει βλάβη στην παροχή ρεύματος που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό βραχυκύκλωμα και της ζήτησε να συγκεντρώσει σε μια μαξιλαροθήκη τα χρήματα και ό,τι πολύτιμο είχε για να μην καούν.

Η 80χρονη τον πίστεψε και υπάκουσε όταν της ζήτησε να κλείσει όλους τους διακόπτες για να μην πάθει ηλεκτροπληξία όσο θα επιδιόρθωνε την υποτιθέμενη βλάβη. Μόλις, όμως, η γριούλα βγήκε από το δωμάτιο, εκείνος άρπαξε τη μαξιλαροθήκη που είχε μέσα 1.000 ευρώ και την ταυτότητά της και έγινε καπνός! Η άτυχη ηλικιωμένη κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Σπερχειάδας που διενεργεί έρευνες για να εξακριβώσει την ταυτότητα του δράστη.

Πηγή: patrastimes.gr