Ακόμη ένα επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στη σχέση του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με την οικογένεια του, αφού οι κόρες του σκέφτονται να τον πάνε στα δικαστήρια.

Η 31χρονη Τζιανίνα και η 29χρονη Ντάλμα είναι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Αργεντίνου, ο οποίος τις έκανε με την πρώην σύζυγο του, Κλαούντια Βιγιαφάνε. Οι σχέσεις του Μαραντόνα με τις κόρες του, όπως και με την πρώην σύζυγο, είναι μονίμως του ύψους ή του βάθους και τώρα φαίνεται ότι είμαστε στο… βάθος.

Κι αυτό, επειδή οι Τζιανίνα και Ντάλμα, σύμφωνα με τον αργεντίνικο Τύπο, σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν νομικά και να σύρουν στα δικαστήρια τον πατέρα τους, ο οποίος τις κατηγόρησε για υπεξαίρεση και πρόσφατα απείλησε να τις αποκληρώσει.

«Είμαι κουρασμένη από ανθρώπους που προσπαθούν να καταλάβουν κάτι που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό. Όταν σταμάτησα να προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβαινε στον πατέρα μου, τον πλησίασα ως κόρη. Τα χρήματα είναι αυτά που με ενδιαφέρουν λιγότερο. Θέλω ο πατέρας μου να συνεχίσει να ζει», τόνισε η Τζιανίνα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας της και συμπλήρωσε.

«Στο 59ο πάρτι γενεθλίων του κοιμόταν στο τραπέζι. Έτρεξα να τον πιάσω, αισθανόταν ασφυξία, μετά πνίγηκε και όλοι ήθελαν να σβήσει τα κεριά. Υπήρχε πολύς κόσμος. Του λέω να μην πίνει, αλλά σε εκείνον δεν του αρέσει να με ακούει, θέλω απλώς να είναι καλά».

Πηγή: patrastimes.gr