Στις παρεμβάσεις που κάνει η Ματίνα Παγώνη και οι οποίες περιλαμβάνουν και κριτική για τη διαχείριση της πανδημίας αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος μιλώντας στον “ΘΕΜΑ 104,6”. Παρότι όπως είπε ακούει “με σεβασμό την κριτική της, ωστόσο, σχολιάζει αιχμηρά πως ενδεχομένως να έχει παρασυρθεί από τη δημοσιότητα”. Πιο συγκεκριμένα είπε πως «ακούω πάρα πολύ την κριτική της, την ακούω με σεβασμό. Βέβαια, έχει εξελιχθεί σε σελέμπριτι των τελευταίων ημερών. Έχει παρασυρθεί από τη δημοσιότητα. Έχει ένα είδος lifestyle και celebrity», σημείωσε χαρακτηριστικά. Επίσης, πρόσθεσε, πως πρέπει να ζυγίζουμε τα λόγια μας αυτές τις ημέρες και να μην αναφερόμαστε με ευκολία στην κριτική.

Συνολικά, ο κ. Μαρκόπουλος για τη διαχείριση της πανδημίας εκτίμησε ότι γίνεται μια προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης για τον έλεγχο της. Όπως είπε, μπορεί να υπήρξαν αστοχίες, από υπουργούς -όπως είπε- που ίσως βιάστηκαν. Όμως, τον τελικό λόγο τον έχει ο πρωθυπουργός, όπως υπογράμμισε ο βουλευτής.

«Κανείς δεν μπορεί να πει οτι δεν έχει αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συναίνεση την κατάσταση», σημείωσε. Παράλληλα, είπε ότι έχουν αδικήσει την κυβέρνηση όσοι την κατηγορούν για τη διαχείριση των εμβολίων. Ακόμη, για τα μέσα μεταφοράς, όπου παρατηρείται συγχρωτισμός, επισήμανε ότι ο αρμόδιος υπουργός, Κώστας Αχ. Καραμανλής, έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια με προσλήψεις οδηγών ακόμη και ΚΤΕΛ που βοηθούν στα δρομολόγια των λεωφορείων. «Γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια», σημείωσε.

Πηγή: patrastimes.gr