Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος εμβολιασμών κατ’ οίκον, η Πρόεδρος του Ι.Σ. Πατρών κ. Άννα Μαστοράκου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιο για θέματα υγείας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη και τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. κ. Ιωάννη Καρβέλη.

Οι συναντήσεις είχαν ως σκοπό την καλύτερη οργάνωση του εμβολιαστικού προγράμματος ώστε να εξυπηρετηθούν στο σύνολο όλες οι ανάγκες των πολιτών που έχουν αδυναμία πρόσβασης στα εμβολιαστικά κέντρα.

Η αγαστή συνεργασία δημόσιου – ιδιωτικού τομέα υγείας και όλων των φορέων που διαχειρίζονται ή εμπλέκονται με την δημόσια υγεία είναι άκρως απαραίτητη προϋπόθεση για την αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών των πολιτών και την οικοδόμηση ενός προστατευτικού τείχους ανοσίας κατά της νόσου COVID-19.

Η συνεργασία με τον Δήμο της Πάτρας, προβλέπει τον εμβολιασμό, κατά της covid-19, κατάκοιτων συμπολιτών μας, που δέχονται τις υπηρεσίες του Κοινωνικού Οργανισμού και της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά και όσων θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Ο ΚΟΔΗΠ με την υπηρεσία του, θα οργανώσει τον εμβολιασμό των συμπολιτών μαζί με γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

Πηγή: patrastimes.gr