Η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, «Βήμα στους Καλλιτέχνες της Πόλης» συνεχίζεται  αύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 9.00 το βράδυ στον πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ» της Veso Mare, με την συναυλία αφιέρωμα στη Μαρίκα Νίνου και την Βίκυ Μοσχολιοού. Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, την «σκυτάλη» θα πάρει το συγκρότημα «MAVRO PROSOPIO».

Το βράδυ της Τετάρτης (χθες) στο πλαίσιο της ενότητας, στην «ΑΙΓΛΗ» φιλοξενήθηκε το σχήμα «Rebet Motiv Orchestra»,το οποίο άνοιξε την συναυλία με ένα αφιέρωμα στον πατρινό συνθέτη – μαέστρο Θόδωρο Γεωργόπουλο, ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα με αφιέρωμα στη λαϊκή μουσική. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Η παρακολούθηση των συναυλιών θα γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική. Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

26/10/20

ΔΕΥΤΕΡΑ

 

ΒΑΒΕΛ ΑΙΓΛΗ
27/10/20 ΤΡΙΤΗ BLUES ANTIVARIUS

 

ΑΙΓΛΗ
30/10/20 ΠΑΡΑΣ/ΕΥΗ  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΙΓΛΗ
7/11/20 ΣΑΒΒΑΤΟ Α COMPANIA ARTISTIKA

 

ΑΙΓΛΗ
16/11/20 ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ ΑΙΓΛΗ

Πηγή: patrastimes.gr