Λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στην Αχαΐα, ο ΣΚΕΑΝΑ  ενημερώνει πως  η προγραμματισμένη για αύριο, 10/2/2021, πανελλήνια διαμαρτυρία, θα διεξαχθεί συμβολικά από το Δ.Σ., χωρίς ανοιχτή πρόσκληση κόσμου, διότι όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει η δημόσια υγεία προέχει και είναι το μέγιστο αγαθό που πρέπει όλοι να διαφυλάξουμε.

Η συμβολική διαμαρτυρία- παράδοση των κλειδιών, θα διεξαχθεί, αύριο, Τετάρτη,  10/2/2021, στις 11:00 στην Πλατεία Όλγας.

Υπεύθυνη δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης

“Οι επιχειρήσεις  Εστίασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας βάζουν οριστικά λουκέτα. Καθημερινά , οι συνάδελφοι παραδίνονται σένα  βάναυσο πόλεμο . Το τοπίο είναι θολό , τίποτα δενξεκαθαρίζεται και τα δελτία τύπου  δεν αποτυπώνονται στην πραγματικότητα.

Με υποσχέσεις δεν αντιμετωπίζεται ο όλεθρος, δεν πληρώνονται οι απαιτήσεις.Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε μόνο για να συντηρούμε τις θέσεις εργασίας ,  να στοιβάζουμε τιμολόγια και λογαριασμούς. Να συσσωρεύουμεχρέη και να βλέπουμε τις θυσίες και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να εξανεμίζονται.

Οι φωνές μας δεν ακούγονται δεν ευαισθητοποιούν τους κυβερνώντες. Η Εστίαση βρίσκεται πολλά χρόνια στην εντατική και αργοπεθαίνει . Απαιτεί διάσωση.

Ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν βάζουμε πλάτη άλλο,  καταντήσαμε από νοικοκυραίοι επαίτες. Οι οικογένειές μας  στηρίζονται σε μας.  Έχουμε  δικαίωμα στην επιχειρηματικότητα.

Το ποτήρι ξεχείλισε, η οργή και η αγανάκτηση δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Αδυνατούμε να συνεχίσουμε. Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Η κοινωνία δεν θα απολαμβάνει πια τις υπηρεσίες μας. 

Σας παραδίδουμε λοιπόν  με πόνο,  τα κλειδιά των επιχειρήσεων μας. Ξεκλειδώστε τη φυλακή μας. Επιχειρήστε εσείς,αφού θεωρείτε ότι αυτό είναι εφικτό. Εμείς, πνιγήκαμε στον ωκεανό της αδιαφορίας, της εγκατάλειψης, των υποχρεώσεων , των δανείων, των οφειλών, της φτωχοποίησης. Πάρτε τα κλειδιά κι’ ανοίξτε το οξυγόνο. Θέλουμε να ζήσουμε.

Υ.Γ Η πόρτα είναι κλειδωμένη 2 φορές. Τα λουλούδια θέλουν  πότισμα, έχουν μαραθεί και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κομμένο, χρειάζεται επανασύνδεση. Αν χτυπήσει το τηλέφωνο καλύτερα μην το σηκώσεις. Οι λογαριασμοί βρίσκονται στο πρώτο τραπέζι δεξιά πίσω από την πόρτα.

Καλή επιτυχία και καλές δουλειές. 

Ονοματεπώνυμο επαγγελματία………………..

Διακριτικός τίτλος επιχείρησης…………………

Πλήρης Διεύθυνση…………………………………..

                                                                                              Υπογραφή”

Πηγή: patrastimes.gr