Μάχη με τον καρκίνο τέταρτου σταδίου δίνει ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του ‘90 «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι» Ντάστιν Ντάιαμοντ.

Η ομάδα του ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση χθες μέσω της σελίδας του στο Facebook, λέγοντας: «Αυτή την στιγμή μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Ντάστιν έχει καρκίνο. Ο Ντάστιν θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες μόλις είναι διαθέσιμες καθώς και τα σχέδιά του». Η δήλωση περιελάμβανε επίσης μια διεύθυνση όπου οι θαυμαστές του μπορούν να στέλνουν κάρτες και τις ευχές τους στον 44χρονο πρωταγωνιστή της σειράς «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι» αλλά ζήτησαν να μην σταλούν αιτήματα για αυτόγραφα «καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός».

Ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στην εκπομπή Today Show πως ο Ντάστιν Ντάιαμοντ έχει καρκίνου τέταρτου σταδίου, λέγοντας: «Είναι σοβαρά, αλλά δεν ξέρουμε πόσο σοβαρά είναι ακόμη». Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Δεν νιώθει και πολύ καλά. Είναι σε ένα άγνωστο νοσοκομείο στην Φλόριντα. Ελπίζουμε για γρήγορη ανάρρωση».

Ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες – Είχε ένα τεράστιο εξόγκωμα στον λαιμό του

Ο εκπρόσωπος του πρωταγωνιστή της σειράς «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι» με τα σγουρά μαλλιά και τα πολύχρωμα ρούχα που υποδυόταν τον «Σκριτς», πρόσθεσε στο TMZ πως υποβάλλεται στον πρώτο γύρο χημειοθεραπείας για την καταπολέμηση του καρκίνου και πως πονάει πολύ γιατί υποφέρει και από έρπητα ζωστήρα.

Εν τω μεταξύ, ο στενός φίλος του Νταν Μπλοκ, ισχυρίστηκε στην The Sun πως «είχε ένα τεράστιο εξόγκωμα στο λαιμό του» αλλά ανέβαλλε συνεχώς να επισκεφθεί έναν γιατρό. «Ο Ντάστιν έχει καρκίνο – δεν ξέρουμε τι είδους ή πόσο προχωρημένο – θα μάθουμε αύριο. Αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε πόσο κακό είναι ή που έχει εξαπλωθεί. Ξεκίνησε ως όγκος στο λαιμό του – ένα τεράστιο εξόγκωμα – και ήταν πολύ ορατό. Φοβόταν μήπως κάποιος τραβήξει φωτογραφίες και τις δημοσιεύσει στο διαδίκτυο».

Πηγή: patrastimes.gr