Την πρώτη της εμφάνιση με προστατευτική μάσκα προσώπου κατά του COVID-19 έκανε η Κέιτ Μίντλετον, κατά την επίσκεψή της στο Baby Basics στο Σέφιλντ, στο νότιο Γιορκσάιρ, το οποίο εξασφαλίζει βασικές παροχές σε ευάλωτες μητέρες και τα μωρά τους.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ που φορούσε floral μάσκα προσώπου, έχει την πρωτοβουλία μιας κίνησης δωρεάς που ώθησε μεγάλα εμπορικά καταστήματα όπως τα: John Lewis, Marks & Spencer, Sainsbury’s και Tesco να προσφέρουν περισσότερα από 10.000 καινούργια είδη πρώτης ανάγκης σε Κέντρα Βρεφών σε ολόκληρη το Ηνωμένο Βασίλειο.

SPL5180275_053 SPL5180275_026

Οι συγκεκριμένες βρεφικές δομές αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα, καθώς ενώ η ζήτηση για τις υπηρεσίες τους αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, δεν μπόρεσαν να δεχτούν δωρεές αντικειμένων και προϊόντων από δεύτερο χέρι, με τον φόβο της πιθανής εξάπλωσης του ιού μέσω μολυσμένων επιφανειών.

Η 38χρονη Κέτ Μίντλετον βοήθησε κατά την επίσκεψή της στην αποσυσκευασία ρούχων, παιχνιδιών και άλλων απαραίτητων προϊόντων που δωρίστηκαν, ενώ μίλησε και στους γονείς για τη μεγάλη υποστήριξη που τους παρέχεται.

Πηγή: patrastimes.gr