Είχε προσπαθήσει πολύ να καλύψει τα χαρακτηριστικά του ο ανήλικος επίδοξος ληστής ενός καταστήματος ψιλικών στο Ναύπλιο, όμως τα ουρλιαχτά που έβαλε η υπάλληλος όταν την απείλησε με μαχαίρι τον έκαναν να τα χάσει και να αποκαλυφθεί, με αποτέλεσμα να τον καταγράψουν οι κάμερες!

Η απόπειρα είχε γίνει το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο μαυροντυμένος νεαρός που έκρυβε το πρόσωπό του με κουκούλα μπήκε στο ψιλικατζίδικο και ζήτησε από την υπάλληλο να του δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο, κραδαίνοντας απειλητικά το μαχαίρι. Όμως, η τρομοκρατημένη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και ο επίδοξος ληστής το έβαλε στα πόδια εγκαταλείποντας τα σχέδιά του!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξέτασαν προσεκτικά το οπτικό υλικό που κατέγραψαν κάμερες του καταστήματος και είδαν κάποια χαρακτηριστικά του δράστη που φάνηκαν όταν πανικοβλήθηκε από τις κραυγές της υπαλλήλου. Έτσι, δεν δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν έναν 16χρονο Αλβανό που τους έχει απασχολήσει και άλλες φορές και τον συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου.

Μάλιστα, βρήκαν στο σπίτι του το μαχαίρι και την κουκούλα που φορούσε. Σε βάρος του ανήλικου κακοποιού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: patrastimes.gr