Έχουν αραιώσει τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ προς την Δυτική Αχαΐα, με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να έχουν αρκετή κίνηση με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον κίνδυνο της διασποράς

Έτσι, τα παράπονα πολλών κατοίκων της περιοχής για πλημμελή εξυπηρέτηση από το υπεραστικό ΚΤΕΛ, στη διάρκεια της καραντίνας, μετέφερε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς προς τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανδρέα Μανωλόπουλο με την ακόλουθη επιστολή:

«Μετά την εφαρμογή των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, γίνομαι αποδέκτης παραπόνων εκ μέρους συνδημοτών μας που διαπιστώνουν ότι τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ έχουν αραιώσει αισθητά με αποτέλεσμα πλημμελή εξυπηρέτηση και δρομολόγια υπερπλήρη.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι κύριε Πρόεδρε ότι η διενέργεια δρομολογίων με πληρότητες που, στις ώρες αιχμής, πλησιάζουν το 100% εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους μετάδοσης του ιού.

Είμαι βέβαιος ότι η ανάγκη περιορισμού της μετάδοσης του ιού σας απασχολεί σοβαρά και πως δεν επιθυμείτε να γίνουν τα λεωφορεία σας οχήματα για τη μετάδοσή του.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλώ να εξετάσετε τη δυνατότητα πύκνωσης και όχι αραίωσης των σχετικών δρομολογίων προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό με ασφαλή τρόπο».

Πηγή: patrastimes.gr