Την δημιουργία Μέγα εμβολιαστικού κέντρου στην πόλη της Πάτρας, μέσα από το οποίο θα επιταχυνθεί σε μεγάλο βαθκμό η διαδικασία των αντι covid εμβολιασμών, προανήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ο κ. Μπονάνος μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου  “Πράσινο, Κόκκινο σε γαλάζιο Φόντο” στον MAX FM ,  αποκάλυψε πως  ένας από τους χώρους που εξετάζεται για να δημιουργηθεί το ΜΕΓΑ εμβολιαστικό, είναι αυτός που βρίσκεται κάτω από το Παμεπολοποννησιακό. Παράλληλα ανέφερε ότι για την στελέχωσή του σε προσωπικό, υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης ποσού από το κονδύλι των 21 εκ. ευρω που έχει διαθέσει ήδη η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαίας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφονται καθημερινά στην Αχαία, ενω πρόσθεσε πως ακόμα δεν έχουμε δει τα όποια αποτελέσματα μετάδοσης του ιού στην τοπική κοινωνία από τα πάρτι που έγινε σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους στην Πάτρα,  κατά το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς.

Πηγή: patrastimes.gr