Τρόμαξε για τα καλά μία 24χρονη από τα Χανιά ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, το βράδυ του Σαββάτου, όταν υπέστη πιεστική σεξουαλική παρενόχληση από έναν αλλοδαπό που την πλησίασε χωρίς να τον αντιληφθεί σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο νεαρός άρχισε να της κάνει άσεμνες προτάσεις και, όταν εκείνη αντέδρασε, έγινε πιο πιεστικός πλησιάζοντάς την αρκετά και προχωρώντας σε χειρονομίες και ασελγείς πράξεις!Έντρομη η κοπέλα τον απώθησε, αλλά ο αλλοδαπός εξακολούθησε να την ακολουθεί ώσπου έφτασε στο σπίτι της. Τότε, εκείνη προσπάθησε να καλέσει την Αστυνομία από το κινητό της, αλλά ο νεαρός τής το άρπαξε με απίστευτο θράσος και μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας τον εαυτό του στις επαφές της! Μάλιστα, άρχισε αμέσως να της στέλνει ερωτικά μηνύματα!

Το αποκορύφωμα ήταν ότι ο επίδοξος… εραστής προσπάθησε να την ακολουθήσει και μέσα στο διαμέρισμά της, αλλά η νεαρή γυναίκα κατάφερε να τον διώξει σπρώχνοντάς τον. Αμέσως μετά, ενημέρωσε την Ασφάλεια δίνοντας την περιγραφή του και ξεκίνησαν αναζητήσεις. Ο 29χρονος από την Αλγερία εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο κέντρο της πόλης, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή: patrastimes.gr