Απίστευτα πράγματα σε παιδική χαρά των Τρικάλων, στο Βαρούσι, την αρχοντική συνοικία της πόλης.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο trikalanews.gr, το βράδυ της Παρασκευής μια μητέρα χαστούκισε δυνατά και έβρισε με βαριές εκφράσεις έναν 8χρονο που πείραξε τον 5χρονο γιο της πάνω στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο κακός χαμός με τους γονείς και να έρθει, τελικά, η αστυνομία!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 8χρονος έφυγε μέσα στα κλάματα και πήγε στην αυλή γειτονικού σπιτιού, όπου βρίσκονταν οι γονείς του και άλλοι συγγενείς. Αμέσως εκείνοι έτρεξαν στην παιδική χαρά και ακολούθησε μεγάλη ένταση, ζητώντας από τη μητέρα εξηγήσεις.

Μάλιστα, κλήθηκε, τελικά, η αστυνομία, διότι το συμβάν είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στα όρια της χειροδικίας, με άλλους γείτονες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τους συγγενείς του παιδιού!

Το φοβερό, ωστόσο, είναι άλλο…

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μαζί με τη γυναίκα που χειροδίκησε στην παιδική χαρά ήταν και μια άλλη γυναίκα, επίσης με το παιδί της. Ενώ, λοιπόν, η πρώτη, εμφανώς μετανιωμένη και φοβισμένη, παραδέχθηκε στην αστυνομία την πράξη της, η δεύτερη, που δεν συμμετείχε στο συμβάν, έριχνε συνεχώς λάδι στη φωτιά και ζητούσε και τα ρέστα από τους γονείς για τη συμπεριφορά του 8χρονου με προσβλητικές εκφράσεις!

Τα πνεύματα ηρέμησαν, πάντως, έστω και μετά από ώρα, και δεν υποβλήθηκε μήνυση στη γυναίκα που χειροδίκησε, πρωτίστως από την επιμονή του πατέρα να λάβει τέλος το θέμα και παρά την αντίθετη γνώμη της μητέρας του 8χρονου, που ήταν εκτός εαυτού, βλέποντας το κόκκινο μάγουλο του μικρού.

Πηγή: patrastimes.gr