Στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της Γενικης Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε το δεύτερο βράδυ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Μετά την μεταγωγή του στον Εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα και την προθεσμία που πήρε προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη, ο 32χρονος πιλότος οδηγήθηκε κατευθείαν στα κρατητήρια του 7ου ορόφου.

Σε αντίθεση με την πρώτη ημέρα της κράτησης του όπου διανυκτερευσε σε ειδικο χώρο στα γραφεία του 11ου ορόφου του Ανθρωποκτονιών και παρακολουθούνταν από δύο ψυχολόγους, οι αξιωματικοί αποφάσισαν πως έπρεπε να κατέβει στον 7ο όπου και θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη.

Ο συνήγορος του 32χρονου κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης
Βέβαια, είναι μόνος του σε κελί και φρουρείται προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επιθέσεις από συγκρατουμένους του ή το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να στραφεί στον ίδιο του τον εαυτό. Και αυτό γιατί σύμφωνα και με τον συνήγορο του κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη ο κατηγορούμενος έχει αρχίσει να συνειδητόποιεί το μέγεθος της πράξης του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αυτή η ενέργεια δεν ηταν προσχεδιασμένη και δεν υπήρχε κίνητρο.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης, επισκέφθηκε χθες αργα το βράδυ τον εντολέα του, παρέμεινε για περίπου μισή ωρα μαζί του και συζήτησαν για την υπερασπιστική γραμμή. Οι πληροφορίες λένε οτι ο 32χρονος, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατασταση, αποδίδει την πράξη του στη συμπεριφορά της συζύγου ενώ αυτη τη φορά δεν τον παρακολουθούσαν ψυχολόγοι. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε οτι η υπεράσπιση δεν θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης καθως ο πιλότος, λόγω της ιδιότητας του περνούσε καθε τρεις μήνες απο ψυχομετρικά τεστ.

Πηγή: patrastimes.gr