Μυρίστηκαν» ανασχηματισμό οι βουλευτές της ΝΔ – Ποιος… ζήτησε υπουργείο από την τηλεόραση

Πριν λίγες μέρες η “aftodioikisi.gr” έγραφε για ανασχηματισμό σε εκλογικό φόντο, εντοπίζοντας ποιοι είναι αυτοί που ανησυχούν.

Τονίζαμε ότι η κατάσταση με την πανδημία είναι ακόμηρευστή και ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι έχει και τα δύο σενάρια στο τραπέζι, ανασχηματισμό και εκλογές. Και πρώτο, βεβαίως, το εύκολο, δηλαδή ανασχηματισμό. Οι προτάσεις που φτάνουν στο Μαξίμου δείχνουν ακόμα και Ιούλιο.

Επιδιώκουν αναβάθμιση μέσω του ανασχηματισμού
Γίνει δεν γίνει ο ανασχηματισμός, πάντως, υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ που τον «μυρίστηκαν» και επιδιώκουν να αναβαθμίσουν τη θέση τους στην κυβέρνηση. Άλλοι το κάνουν παρασκηνιακά κι άλλοι από την τηλεόραση…

Νιώθει «στάσιμος»
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha (δείτε το βίντεο παρακάτω) εξέφρασε μάλλον μια απογοήτευση απ’ το γεγονός ότι παραμένει μόνο κυβερνητικός βουλευτής.
Δεν είναι λίγοι αυτοί, πάντως, που εξέλαβαν τις δηλώσεις Κυρανάκη ως ένα αίτημα προς το Μαξίμου για υπουργοποίηση.
Όπως είπε νιώθει «στάσιμος», καθώς οι βουλευτές δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πραγματικό έργο, όπως οι υπουργοί.

«Το να είναι κυβερνητικός βουλευτής, σε έναν άνθρωπο 34 ετών – που τα προηγούμενα χρόνια ήταν συνεχώς στο κόκκινο, αεικίνητος και υπερδραστήριος, προσπαθούσε συνεχώς να καταφέρνει στόχους, αυτή η κατάσταση φέρνει ασφυξία. Και εγώ είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, τα τελευταία 10 χρόνια, που αισθάνομαι στάσιμος», είπε.

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο – είμαι 1,5-2 χρόνια βουλευτής – που νιώθω ότι δεν μπορώ, δεν έχω τη δυνατότητα, να καταφέρω πράγματα. Και ανεξαρτήτως της θέση ένας άνθρωπος που ασχολείται με την πολιτική για τους σωστούς λόγους, γιατί θέλει ν’ αλλάξει τη χώρα, θέλει να κάνει τη χώρα πρότυπο – αυτό είναι το όραμα μας, να κάνουμε την Ελλάδα χώρα πρότυπο – δεν έχω τα εργαλεία να το κάνω», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων:

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι ένας βουλευτής της ΝΔ που έχει δημιουργήσει αρκετές αντιδράσεις με τις δηλώσεις του και τη στάση του:
aftodioikisi.gr

Πηγή: patrastimes.gr