Ένα πρωτάκουστο γεγονός σημειώθηκε στην Ελευθερούπολη όταν άνοιξαν το μνήμα στο οποίο είχε ταφεί πρόσφατα ένας άνδρας, πήραν τη σορό και γέμισαν το φέρετρο με άχυρα.

Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε στην αρχή το “kavalanews”, όπως υποστήριξαν άνθρωποι από τον Δήμο Παγγαίου, οι συγγενείς πήγαν για να κάνουν τα εννιάμερα, είδαν τα χώματα ανακατεμένα και αποφάσισαν να ανοίξουν τον τάφο.

Όταν έσκαψαν και άνοιξαν το φέρετρο, βρήκαν μέσα άχυρα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία ενώ δεν υπήρχε εισαγγελική εντολή για το άνοιγμα του τάφου.

Η σορός εκλάπη για να ταφεί σε άλλη περιοχή

Από την αρχή υπήρχε η εικασία πως η σορός εκλάπη για να ταφεί σε άλλη περιοχή καθώς δεν ήταν η καταγωγή του νεκρού από την Ελευθερούπολη αλλά της συζύγου του.

Τελικά η σορός εντοπίστηκε. Όπως αναφέρεται, βρέθηκε στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας όπου και θάφτηκε. Μάλιστα, ειδοποιήθηκαν από χθες το απόγευμα, εισαγγελέας και Αστυνομία να ανοιχτεί ο τάφος για να διαπιστωθεί αν είναι όντως θαμμένος εκεί όπου κατοικεί στενός συγγενής του.

Υπήρχε κόντρα μεταξύ των μελών της οικογένειας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχε κόντρα μεταξύ των μελών της οικογένειας για το πού θα γίνει η ταφή του ηλικιωμένου. Ο γιος και τα παιδιά του κατοικούν στη Δράμα, ενώ εκείνος ήταν κάτοικος του δήμου Παγγαίου. Η σύζυγός του αποφάσισε να ταφεί στην Ελευθερούπολη.

Πηγή: patrastimes.gr