Μεγάλη Επιτυχία στο 4ο Olympic Yacht Show στην Αθήνα

Μεγάλη Επιτυχία στο 4ο Olympic Yacht Show στην Αθήνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Olympic Yacht Show, που διεξήχθη από 10 έως 13 Οκτωβρίου στην Olympic Marine, στο Λαύριο. Η μεγαλύτερη πλωτή έκθεση σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα άνοιξε τις πύλες της με την παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, ο κ. Προκοπίου, ιδιοκτήτης της Olympic Marine, καθώς και υπουργοί, όπως ο Στέφανος Γκίκας και η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Περισσότεροι από 90 εκθέτες συμμετείχαν στο φετινό Show, εκπροσωπώντας άνω των 400 brands. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία ξένων οίκων και ναυπηγείων, που έδειξαν άριστη ικανοποίηση από την διοργάνωση, με πολλούς να κλείνουν ήδη θέση για το 5ο Olympic Yacht Show. Οι λάτρεις του yachting είχαν την ευκαιρία να δουν περισσότερα από 130 σκάφη, που περιλάμβαναν motor και sailing yachts, catamarans και dayboats.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η απονομή τιμητικών βραβείων σε προσωπικότητες του κλάδου για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του yachting. Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν ο Γιώργος Προκοπίου και η εταιρείες Atalanta Marine και Athenian Yachts.

Ο Γεράσιμος Γερολυμάτος δήλωσε ότι το Olympic Yacht Show έχει εξελιχθεί σε βασικό εργαλείο της αγοράς και πλατφόρμα επικοινωνίας. Επίσης, τόνισε ότι η φετινή διοργάνωση είναι μεγαλύτερη και πλουσιότερη με πολλές πρεμιέρες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Η κίνηση των ξένων επισκεπτών σταθεροποιεί τη σημασία της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής του yachting.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του υπουργείου Τουρισμού, καθώς και άλλων θεσμικών φορέων. Πηγή: naftemporiki.gr