Νέα Συνεργασία της Latsco Marine με τη MAN Energy Solutions για Καινοτόμες Λύσεις στη Ναυτιλία

Νέα Συνεργασία της Latsco Marine με τη MAN Energy Solutions για Καινοτόμες Λύσεις στη Ναυτιλία

Η Latsco Marine Management Inc (LMM), που ανήκει στα συμφέροντα του Πάρη Κασιδόκωστα Λάτση, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη MAN PrimeServ, το τμήμα after sales της MAN Energy Solutions. Η εν λόγω συνεργασία είναι μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών που ξεκίνησε η MAN Digital Denmark, εστιάζοντας στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και στη στενότερη συνεργασία με σημαντικούς πελάτες της βιομηχανίας.

Η συνεργασία Latsco-MAN στοχεύει στην ανταλλαγή γνώσεων και δεδομένων, με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης και της αξιοπιστίας των κινητήρων της MAN που χρησιμοποιούνται στα πλοία της Latsco. Στο πλαίσιο της 24μηνης συνεργασίας, οι ομάδες θα συναντώνται τακτικά για να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν ψηφιακά προϊόντα, αλγορίθμους και λογισμικό που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της επιχειρησιακής αποδοτικότητας και των στρατηγικών συντήρησης.

Ο Αντώνης Γεώργαντζης, Chief Operating Officer της Latsco, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτήν τη συνεργασία, δηλώνοντας ότι ενισχύει τη δέσμευση της εταιρείας για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα της στόλου τους. Παράλληλα, ανέφερε τη σημασία των καινοτόμων λύσεων που βασίζονται σε δεδομένα.

Από την πλευρά του, ο Michael Petersen, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της PrimeServ Δανίας, επεσήμανε την αξία που έχει η συνεργασία με έναν σημαντικό παράγοντα της βιομηχανίας, αναφέροντας ότι η πρόσβαση σε καινοτόμο στόλο θα είναι επωφελής για την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Ο Ιάσονας Ζαχαριουδάκης, διευθυντής Επιχειρησιακής Τεχνολογίας και Διαχείρισης Ενέργειας της Latsco, τόνισε ότι η συνεργασία με τη MAN PrimeServ θα αποτελέσει σημαντικό βήμα για την βελτιστοποίηση της συντήρησης και της λειτουργίας. Η στενή συνεργασία με τη MAN θα επιτρέψει τη δοκιμή καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων, θέτοντας νέα πρότυπα για την επίδοση του στόλου.

Ο Stig Holm, υπεύθυνος του Marine and Power Digital Denmark, επισήμανε τη σημασία των συνεργασιών στην πελατοκεντρική προσέγγιση της εταιρείας, με προσδοκίες για τα αποτελέσματα αυτής της συμμαχίας που θα ωφελήσουν τον στόλο της LMM.

Αυτή η συνεργασία αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευση της Latsco για τεχνολογία αιχμής και λειτουργική αριστεία, στοχεύοντας να διατηρείται ανάμεσα στους ηγέτες της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας.

Πηγή: naftemporiki.gr