Ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου το βράδυ της Τρίτης εξέδωσε το κυβερνών κόμμα.

Η Πειραιώς χαρακτηρίζει όσους επιτέθηκαν στα γραφεία του κ. Βαρτζόπουλου ως «υποστηρικτές του κατά συρροή δολοφόνου και καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα».

Παράλληλα σημειώνεται πως η επίθεση αυτή είναι επίθεση κατά της ίδιας της Δημοκρατίας, ενώ τονίζεται πως η Νέα Δημοκρατία αναμένει την καταδίκη της επίθεσης και από τα υπόλοιπα κόμματα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Δεύτερη επίθεση υποστηρικτών του κατά συρροή δολοφόνου και καταδικασμένου τρομοκράτη Δ. Κουφοντίνα σε γραφεία βουλευτή της ΝΔ, αυτή τη φορά στου βουλευτή Β’ Θεσσαλονικης Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Άλλη μία επίθεση εναντίον βουλευτή της ΝΔ με στόχο την ίδια τη Δημοκρατία.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή και περιμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

Η επίθεση με μπογιές και τρικάκια

Υπενθυμίζεται πως επίθεση με μπογιές και τρικάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι το απόγευμα της Τρίτης στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές και τρικάκια στην είσοδο του πολιτικού γραφείου και στην συνέχεια αποχώρησαν.

Πρόκειται για μια ακόμα «παρέμβαση» σε πολιτικό γραφείο που πραγματοποιούν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Στο σημείο έσπευσε προσωπικό της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας για υλικό που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των ατόμων.

Πηγή: patrastimes.gr