Νέα εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση της Μελίνας Παρασκάκη – Το αίτημα εξαίρεσης συνεπάγεται νέες καθυστερήσεις.

 Νέα εμπλοκή προέκυψε στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, που κατέληξε το 2015 στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, αφότου υπεβλήθη σε χειρουργείο, όταν παρουσίασε επιπλοκές κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το νέο εμπόδιο οφείλεται στο αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλαν δύο από τους πραγματογνώμονες γιατρούς, κάτι που συνεπάγεται νέες εξελίξεις και πιθανές καθυστερήσεις στην υπόθεση.

Πάντως, η υποβολή του αιτήματος εξαίρεσης γεννά ερωτήματα, καθώς και οι δύο πραγματογνώμονες είχαν ήδη απαντήσει στα ερωτήματα του δικαστηρίου.

Την περασμένη Παρασκευή, το δικαστήριο διέκοψε για τις 16 Φεβρουαρίου την εκδίκαση της υπόθεσης, προκαλώντας την οργή του πατέρα της Μελίνας, Μάνου Παρασκάκη.

Ο κ. Παρασκάκης είχε δηλώσει «πάρα πολύ θυμωμένος που ορίστηκαν πραγματογνώμονες, οι οποίοι είναι από το ίδιο εργασιακό περιβάλλον της κατηγορούμενης», ενώ έδειξε να προσβάλλεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η κατηγορουμένη αντιμετωπίζεται από τους συνηγόρους της «σαν να έχει δικαιωθεί ήδη». Όπως είπε, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, μία θέση στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται η κόρη του.

«Το δικαστήριο γίνεται για να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε!

» είχε επισημάνει μεταξύ άλλων ο κ. Παρασκάκης.

Πηγή: patrastimes.gr