Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους υγειονομικούς που δίνουν τη μάχη της πρώτης γραμμής απέναντι στον κορονοϊό εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με αφορμή τον θάνατο του δέκατου υγειονομικού μέσα στην πανδημία, του άτυχου 55χρονου γυναικολόγου από τα Γιαννιτσά, ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του στο Facebook κατακεραυνώνει την κυβέρνηση ότι «διευθύνει τον «πόλεμο» με στρατηγούς που ζουν στον κόσμο τους μακριά από το μέτωπο» προσθέτοντας ότι για την κυβέρνηση «αυτές οι απώλειες είναι ψιλά γράμματα».

Ο Αλέξης Τσίπρας υπενθυμίζει ότι από τον Μάρτιο οι υγειονομικοί φωνάζουν για προσλήψεις, καταγγέλλουν ελλείψεις και «περιγράφουν τη φρικτή πραγματικότητα που τους αναγκάζει να φροντίζουν 40 και 50 ασθενείς, την ώρα που ιδιωτικές κλινικές είναι άδειες».

«Αν ο κύριος Μητσοτάκης είχε το αίσθημα καθήκοντος έστω ενός από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που καθημερινά δίνουν τη μάχη μέσα στα νοσοκομεία, δεν θα βιώναμε τη σημερινή τραγωδία. Αλλά δυστυχώς, η πολιτική επιβίωση και οι ιδεοληψίες τους φαίνεται ότι είναι πάνω από τις ζωές των θνητών» προσθέτει ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος κλείνει ανακοινώνοντας ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει την πρότασή του για το νέο ΕΣΥ.

Πηγή: patrastimes.gr