Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών και του 34χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό,  διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος, μετέφερε στο χώρο της καμπίνας του τράκτορα καθώς και στο χώρο του φορτίου που αποτελείτο από σάκους με είδη ένδυσης, τους τρεις (03) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επίσης,

Επίσης τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, προχώρησαν στη σύλληψη δύο (ακόμη 02) αλλοδαπών, ηλικίας 50 και 41 ετών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος μετέφερε ως συνοδηγό την 41χρονη, η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα και το ανωτέρω έγγραφο.

Πηγή: patrastimes.gr