Φτηνά την γλίτωσε ένας άνδρας της Δημοτικής Αστυνομίας στον Βόλο, όταν ένας «ζόρικος» οδηγός στον οποίο έκοψε κλήση για παράνομη στάθμευση τον εξύβρισε χυδαία και στην συνέχεια πάτησε γκάζι και προσπάθησε να τον παρασύρει με το αυτοκίνητό του, χωρίς να τα καταφέρει!

Οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί είδαν το όχημα που είχε σταθμεύσει πάνω στο πεζοδρόμιο για να πάει σε παρακείμενη επιχείρηση και άρχισαν να καλούν τον οδηγό με σειρήνα και σφυρίχτρες. Όμως, εκείνος δεν εμφανίστηκε και ο ένας «έκοψε» κλήση την οποία έβαλε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Εκείνη την στιγμή, έφτασε ο ιδιοκτήτης του που, όπως κατήγγειλαν αργότερα, τους έβρισε και τους απείλησε.

Αμέσως μετά, ο «νταής» οδηγός έβαλε μπροστά εκνευρισμένος και λίγο έλειψε να χτυπήσει τον δημοτικό αστυνομικό, που πρόλαβε την τελευταία στιγμή να πεταχτεί και να αποφύγει το αυτοκίνητο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος που, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», συνόδευσε τους δύο υπαλλήλους στην Αστυνομία όπου κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για εξύβριση και απειλή άσκησης σωματικής βίας.

Πηγή: patrastimes.gr