Ο Άντονις Χόπκινς ο πολυβραβευμένος ηθοποιός με τρόπο μοναδικό σχολιάζει περιπαιχτικά την καραντίνα αφήνοντας να εννοηθεί πως ο παρατεταμένος εγκλεισμός έχει επηρεάσει την ψυχική του υγεία και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται. Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δείχνει πως είναι μετά από 253 μέρες καραντίντας. «253 μέρες σε καραντίνα. Οι παρενέργειες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Δεν νομίζετε», γράφει στο σχόλιό του ο ηθοποιός.

Ο Χόπκινς έχει ξεχωρίσει στον κινηματογράφο για τους πολλούς και διαφορετικούς ρόλους που έχει υποδυθεί. Ένας από τους διασημότερους ρόλους του ήταν εκείνος του Χάνιμπαλ Λέκτερ στην ταινία «When the Lambs Go Silent» (Η σιωπή των αμνών), όπου υποδύθηκε έναν ψυχοπαθή κανίβαλο.

Οι followers του έχουν γράψει χιλιάδες σχόλια λέγοντας πως όλα είναι καλά αρκεί να μην ξεκινήσει να σκέφτεται τον κανιβαλισμό.

Πάντως ο Χόπκινς συνηθίζει να εκπλήσσει τους θαυμαστές του με «περίεργα» βίντεο, αφού κάποια στιγμή είχε δημοσιεύσει ένα κλιπ όπου χόρευε σαν τρελός ακούγοντας thrash Metal.

Πηγή: patrastimes.gr