Το συμβόλαιο του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, ωστόσο ο ισπανικός Τύπος, έχει αποκαλύψει στο πρόσφατο παρελθόν, πως ο κορυφαίος επιθετικός της σύγχρονης εποχής, αποτελεί βασικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για την προσεχή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Τα «σενάρια» που αναπτύσσονται γύρω από το όνομα του νεαρού παγκόσμιου πρωταθλητή, είναι πολλά και προϊόντος του χρόνου, θεωρείται βέβαιο πως θα γίνουν περισσότερα.

Παρ΄ όλα αυτά, οπως αποκαλύπτει η «L’ Equipe», ο Μπαπέ συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή των πρωταθλητών Γαλλίας, προκειμένου να συζητήσουν σε πρώτο στάδιο, τους όρους και τις προϋποθέσεις, μίας ενδεχόμενης ανανέωσης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο χαρισματικός επιθετικός, ο οποίος καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, επιθυμεί να μάθει ποιός είναι ο σχεδιασμός των διοικούντων την Παρί ΣΖ για το άμεσο και το απώτερο μέλλον, έτσι ώστε όταν έλθει η ώρα, να αποφασίσει εάν θα παραμείνει στο Παρίσι ή εάν θα «μετακομίσει» σε κάποια άλλη μεγαλούπολη της Ευρώπης.

Τα νέα δεδομένα που έχει επιφέρει στην ανθρωπότητα και κατά συνέπεια στον χώρο του ποδοσφαίρου, η πανδημία του κορονοϊού, δημιουργούν καινούργιες συνθήκες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Και από τον κανόνα δεν αποτελεί εξαίρεση η Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που… ανοίγει την όρεξη τόσο στην Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και σε άλλους κορυφαίους συλλόγους της «γηραιάς ηπείρου», όπως λόγου χάρη, η Λίβερπουλ.
 

Πηγή: patrastimes.gr