Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον νεογέννητο γιο του, Γουίλφρεντ και η ομοιότητα – από όσο μπορεί να καταλάβει κανείς – είναι τρομακτική.

Την νέα φωτογραφία έδωσε στην δημοσιότητα η Ντάουνινγκ Στριτ με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου της διακυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον και δείχνει τον Βρετανό πρωθυπουργό με την σύντροφό του. Κάρι Σίμοντς, η οποία κρατά στην αγκαλιά της τον μόλις 11 εβδομάδων Γουίλφρεντ, να συνομιλούν μέσω βιντεοκλήσης στο Zoom με μαίες, κάποιες από τις οποίες φρόντισαν την Σίμοντς στην διάρκεια του τοκετού στο Univercity College Hospital στο Λονδίνο.
Και μπορεί στην φωτογραφία να μην φαίνεται το πρόσωπο του μικρού, ωστόσο τα πυκνά ξανθά μαλλιά του, επιβεβαιώνουν πως κληρονόμησε το σήμα κατατεθέν του πατέρα του. Ο Γουίλφρεντ γεννήθηκε στις 29 Απριλίου, σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στην εντατική λόγω κορωνοϊού.
Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς με τον 11 εβδομάδων γιο τους
Η Κάρι Σίμοντς έδωσε στην δημοσιότητα, λίγες ημέρες μετά την γέννησή του γιου της, μια φωτογραφία όπου τον κρατά αγκαλιά και αποκάλυψε πως τον ονόμασαν Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον, από τους δύο παππούδες τους, ενώ το Νίκολας από τους γιατρούς Νικ Πράις και Νικ Χαρτ «που έσωσαν τον Μπόρις τον περασμένο μήνα».

Όσο για την βιντεοκλήση, σύμφωνα με πληροφορίες, η αρραβωνιαστικιά του Μπόρις Τζόνσον είπε στις μαίες «πόσο απίστευτα ευγνώμων» ήταν για την «πιο εκπληκτική φροντίδα» που έλαβε στο νοσοκομείο και τους ευχαρίστησε για την «εξαιρετική δουλειά που κάνουν κάθε μέρα».

Πηγή: patrastimes.gr