Για τη δική του περιπέτεια με τον κορωνοϊό μίλησε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος πλέον έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε στον Alpha για την άγνοιά του στην αρχή και την ανησυχία του όταν ο πυρετός δεν έπεφτε.

«Το βίωσα, το έζησα το πάλεψα και το κέρδισα», είπε αρχικά και περιγράφοντας τα συναισθήματά του όταν τον πληροφόρησαν ότι έχει κορωνοϊό, είπε: «Δεν ξέρω αν ήταν φόβος ή άγχος αλλά ήταν άγνοια». «Ο απλός πυρετός δεν έπεφτε και έπρεπε να νοσηλευτώ, όλο αυτό σου δημιουργεί ανησυχία γιατί ο ιός είναι επιθετικός και δεν πρέπει να παίζουμε».

Ανέφερε ακόμη ότι όταν έμαθε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό ενημέρωσε πάνω από 100 άτομα, ανθρώπους που είχε συναντήσει το προηγούμενο διάστημα. «Ενιωσα ανακούφιση όταν οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί», είπε.
Ο Δημήτρης Ιτούδης έμεινε σε καραντίνα 23 ημέρες και το μήνυμα που στέλνει είναι ότι ο ιός δεν είναι παίξε γέλασε. «Ο ιός είναι εδώ και η ευθύνη μας είναι τεράστια». Οπως αποκάλυψε ο Alpha, με τον Δημήτρη Ιτούδη επικοινώνησε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος του ζήτησε να συμμετάσχει σε ένα σποτ για τον κορωνοϊό. Θα προβληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή: patrastimes.gr