Ο Δημοτικός Κινηματογράφος αλλάζει προσωρινά την καθιερωμένη για τις προβολές της Τρίτης «στέγη» του αίθριου στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο και μετακομίζει ειδικά για την προγραμματισμένη προβολή της Τρίτης (αύριο) 28 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο προαύλιο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος»

Στο χώρο του εργοστασίου θα προβληθεί η ταινία «Ο γιατρός έχει τρεχάματα». Πρόκειται για μία κωμωδία παραγωγής του 2017.

Ο Τόνι Σερβίλο είναι ο Ελία. Ένας επιστήμονας, ψυχίατρος, χωρισμένος εδώ και λίγο καιρό από τη σύζυγό του Τζιοβάνα (Κάρλα Σινιόρις).( Όχι νομικά, γιατί τα διαζύγια κοστίζουν). Μένει μόνος σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιεί και ως ιατρείο για τις συνεδρίες με τους ασθενείς του (Για την ακρίβεια μισό διαμέρισμα, αφού έχει χωρίσει απλώς το σπίτι που έμενε με τη γυναίκα του στα δύο, καθώς και οι μετακομίσεις κοστίζουν).

Ένα βράδυ η καρδιά του Ελία τού στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα και ο γιατρός συνιστά γυμναστική.  Ο Ελία παρότι σιχαίνεται την άσκηση, αποφασίζει να μπει σε πρόγραμμα. Τότε είναι που μπαίνει στη ζωή του η Κλαούντια (Βερόνικα Ετσέγκι),  μια personal trainer με κέφι, παρορμητισμό και γοητευτική ελαφρότητα, που θα βαλθεί να του κάνει σωστά γυμνάσια. Εκείνος βάζει το «νους υγιής» κι εκείνη το «εν σώματι υγιεί» και μαζί αρχίζουν να τρέχουν στις περιπέτειες της ζωής και των σχέσεων. Ένα τρέξιμο που θα τους ενώσει με μία απρόσμενη μα τόσο τρυφερή φιλία.

Σκηνοθεσία:  Φραντσέσκο Αμάτο.

Παίζουν:Τόνι Σερβίλο,  Κάρλα Σινιόρις, Βερόνικα Ετσέγκι

Πηγή: patrastimes.gr