Με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το φάντασμα του Κορωνοϊού», ξεκινά αύριο Πέμπτη στις 9.30 το βράδυ από την πλατεία Ζαβλανίου, η ενότητα του θεάτρου Σκιών, η οποία είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.
Ο Γενικός τίτλος της ενότητας είναι «Ο Καραγκιόζης την εποχή του Κορονοϊού». Η αυριανή παράσταση «ανεβαίνει» από τον καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Αγραφιώτη.
Η ενότητα του Καραγκιόζη, για την πραγματοποίηση της οποίας σημαντική είναι η συνεισφορά των εκπολιτιστικών συλλόγων της πόλης, θα ολοκληρωθεί στις 21 Αυγούστου. Για τον μήνα Σεπτέμβριο, προγραμματίζεται η πραγματοποίηση νέου κύκλου παραστάσεων..
Η είσοδος στις παραστάσεις, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο για την προστασία από τον κορονοϊό – όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας – είναι ελεύθερη.
Η «φιγούρα» του Καραγκιόζη για την παραγωγή της κεντρικής αφίσας των εκδηλώσεων , παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Μπάμπη Μακρή , το οποίο ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί.

Πηγή: patrastimes.gr